Skip to content

Heb je een specifiek probleem waarbij je individuele begeleiding nodig hebt? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of door ons te bellen.

Bij Certa Zorg begrijpen we dat het leven soms uitdagend kan zijn en dat er momenten zijn waarop je wat extra ondersteuning nodig hebt. Of je nu worstelt met het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, het omgaan met veranderingen in je leven, het opbouwen van zelfvertrouwen of het vinden van de juiste balans, onze professionele begeleiders staan voor je klaar.

Het invullen van ons contactformulier is eenvoudig en stelt ons in staat om snel te reageren op jouw specifieke behoeften. Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek geeft je de gelegenheid om je situatie uitvoeriger toe te lichten en om je wensen en doelen te bespreken.

Onze begeleiders hebben ruime ervaring en expertise op diverse gebieden, en ze zullen je verhaal met aandacht en zorgvuldigheid aanhoren. Ze zullen een begeleidingsplan op maat opstellen, dat volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie. Je kunt vertrouwen op hun professionaliteit, empathie en respect voor je privacy.

Bij Certa Zorg streven we ernaar om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt om je leven weer in balans te brengen. Ons doel is om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Aarzel niet langer als je individuele begeleiding nodig hebt. Vul ons contactformulier in en neem de eerste stap naar positieve verandering. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op je persoonlijke groeireis.

Contact Form Demo

+31 6 30 38 38 94
patrick@certa-zorg.nl

Deldenerstraat 186A, 7555 AJ Hengelo